Safety Dance :P

Kung låt!Och sen måste jag dra den här med...."Dajm åka till doktorn, dajm skokartong"! Skall upprepas tills man är alldeles torr i strupen hehe.

Natti natti och kram och puss!!/Majjis röker brajjis

Poker tajm

Nu sitter jag och spelar poker hos kussen. men har åkt ut...får se om jag spelar en gång till :P

Ha de gött!

Sovit mycket inatt?

Nej, förmodligen inte :P Tre timmar fick jag i mig, la mig kl 5 och vaknade kl 8 eller halv 9. Har varit helt körd i huvudet idag kan jag säga.

Diana och Jessica, mina änglar, kom och hälsade på på jobbet idag. Vi fikade och pratade innan jag började :). Massa mysigt.

Nu är det Schlager som gäller iaf...hörs! Puss!/Majja brajja

Fortfarande tv-spel...

Jo...det är det som gäller fortfarande...och ett gäng sitter i köket och surrar. Själv dricker jag grogg och bloggar. Har fått en hallon/lakrits drink av Björn 1 :P.

Puss!

Party party :P

Då sitter man hos Sara och Björn och lyssnar på David Bowie då...hur hamnade jag här då? Hehe :þ.
Massa folk här nu, lillebrorsan kom nyss. Sedan är det massa kompisar till Björn :), dom verkar trevliga. Dom dricker öl och har det gott. Jobbigt att man ska jobba imorgon annars hade det varit gott med något att dricka :P.

Får se vad som händer ikväll då. Dissa Björns musiksmak lite mer kanske hehe. Ne, men lite kortspel kanske det blir. Just nu är det Snes spel på wii som gäller...och Wario Ware inc.

Puss på bloggläsarna!/Majjis

Hej och hå...så kan det gå :P

Nu har man precis lagt på luren då...pratade med Micke i 1 timme och 36 min...kändes väldigt bra.
Ska snart krypa ner under täcket och sussa, imorn ska jag upp kl halv sex och öppna butiken :). Kommer vara lika pigg som en mört...eller inte!

Idag har det varit en lång och stressig och har haft både roliga, jobbiga och sköna konversationer.
Men inga missöden på jobbet iaf...känns najs det.

Kommer nog somna som en stock är jag rädd för :P. Men det är bara bra det...Här är en bild på mig och världens bästa Sara utanför pressbyrån förra våren btw. Söta va? Micke skickade den till mig hihi.

Sov gott alla! Det ska jag iaf. /Majjis

Pressbyrån ftw!

Nu är man tillbaka i Estocolmo igen, home sweet home ;P. Är hur mysigt som helst. Men snöfritt hehe.

Idag har jag jobbat min första dag (detta år) på Pressbyrån i Rissne. Har kännts hur skoj som helst, massa utav stammisarna kände igen mig :). Nu ska jag och lillebror jobba medans Sara och Britt är borta. På söndag är det sista dagen. Efter det så åker jag hem till mammsen och sover några dar, ska passa på att träffa kompisarna med.

Nä nu måste jag gå och spela tv spel med Sara, Björn och Björn =)

Puss och kram!/Majja

RSS 2.0